Onze deuren

stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren op maat van uw ruimte

Van een mooie glazen binnendeur waarbij de zichtlijn door uw huis intact blijft tot een elegante en functionele keukendeur.

Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen.

Stalen deuren
steel look pivoterende deuren

Steel look deuren

Steel look pivoterende deuren

Deze deuren zijn licht in bediening omdat we werken met aluminium profielen en 6mm gehard glas.

Wij maken deze deuren tot op de gewenste afmeting en met een verdeling zoals u dit wenst. Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van A tot Z.

Steel look deurenInteresse?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en alles nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze stalen deuren en steel look deuren. Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw project!


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens