Metalen trappen

Hedendaagse metalen trappen

Metalen trappen zijn meer dan zomaar een verbinding tussen twee verschillende woonlagen. Het is ook buitengewoon mooi om naar te kijken. Standaard metalen trappen vindt u bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af op maat van uw ruimte.

Ga voor een elegante blikvanger in uw leefruimte of hal. Metalen trappen creëren namelijk een industriële look die in elk hedendaags interieur passen. In combinatie met ingewerkte ledverlichting voorziet u zelfs extra sfeer en functionaliteit. Maak een statement met uw stalen trap.

Enkele realisaties
Tijdloze elegantie

Uitmuntend vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. We vervaardigen metalen trappen en trapleuningen in metaal met gevoel voor tijdloze elegantie. Volledig naar uw smaak, uitgevoerd in de beste materialen en met oog voor detail. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier te West-Vlaanderen opgebouwd.

We garanderen u een correcte opvolging van elke stap in uw project. Wij helpen u zo om uw droom te realiseren en gaan samen met u op zoek naar een originele en exclusieve oplossing. Neem contact op met Steel Master voor meer info over de mogelijkheden van onze metalen trappen, van design trappen tot draaitrappen.

Neem contact op


Metalen trappen
Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze metalen trappen. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.

Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over onze andere producten, zoals stalen deuren, een steel look deur of trapleuning op maat.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets