Prijs stalen deuren

Wat heeft invloed op de prijs van stalen deuren?

Steeds vaker kiezen mensen voor stalen deuren wegens het strakke en lichte design, de tijdloze look & feel en de onderhoudsvriendelijke voordelen.

Onze producten worden heel intensief gebruikt en daarom dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel met het gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Staal is hiervoor uiterst geschikt.

Op zoek naar een correcte prijs stalen deuren? Welkom bij Steel Master te Ooigem, Wielsbeke, meester in het lassen en plaatsen van stalen deuren in Vlaanderen. Breng je interieur tot leven met ons vakmanschap.

Hoeveel de prijs van uw stalen deur exact bedraagt, hangt af van verschillende zaken zoals de afmetingen, het type deur (draai, pivot, schuifdeur), of het om een enkele of een dubbele deur gaat, de beglazing en de afwerking.

Prijs stalen deuren? Voor de meeste projecten mag je rekenen op prijzen tussen €1650 en €4200 excl btw voor stalen deuren op maat, prijs geleverd en geplaatst. Een enkele deur begint bij €1650 excl btw, terwijl dubbele deuren eindigen op €4200 excl btw. Enkele uitzonderingen op deze prijzen zijn natuurlijk mogelijk.

Interesse in onze producten? We raden u aan om een vrijblijvende prijsofferte op te vragen. Zo weet u perfect wat de prijs is van uw stalen deuren. Steel Master zorgt voor de realisatie en plaatsing en dit in gans Vlaanderen. Bekijk enkele realisaties in ons portfolio om inspiratie op te doen.

Enkele stalen deuren
Prijs stalen deuren

Door middel van onze vakkennis en kwaliteit geven we uw woning een upgrade met onze producten. Als dé specialist in staal helpen we uw project te realiseren. Belgische topkwaliteit, 100% maatwerk, een strakke prijs voor uw stalen deuren.
Interesse in onze prijzen stalen deuren?

Wenst u de topkwaliteit van onze stalen deuren in het echt te ervaren? Of ben je op zoek naar inspiratie en wil je iets extra? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, uitsluitend geopend op afspraak. Zo kunnen we uw wensen in alle rust bespreken.

We ondernemen op een duurzame manier. Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken. U krijgt gericht advies en ontvangt een vrijblijvend prijs voorstel op maat. Uw droomdeuren wachten op u!


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets