Stalen binnendeuren met glas

Hoogwaardige stalen binnendeuren met glas

Steel Master ontwerpt, produceert en plaatst stalen binnendeuren van hoogwaardige kwaliteit aan scherpe prijzen. We gebruiken de beste materialen en nieuwste technieken om een duurzame en kwaliteitsvolle constructie te bekomen.

Onze stalen binnendeuren met glas stralen dan ook vakmanschap uit. Puur genieten voor u als klant.

Het is onze topprioriteit om u als klant tevreden te stellen. We gaan voluit voor absolute eyecatchers die in elk interieur passen. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden.

Onze deuren, met hun mooie smalle profielen, zijn buitengewoon mooi om naar te kijken. Onze stalen binnendeuren met glas zorgen dan ook voor extra lichtinval en sfeer in uw interieur.

Interesse? Steel Master zorgt voor uw prachtige binnendeuren. Bekijk hieronder enkele realisaties in ons portfolio.

Enkele realisaties
100% maatwerk

Bij Steel Master streven wij naar het brengen van kwaliteit in uw huis. Alles wat we doen is maatwerk.

Alle binnendeuren worden in onze atelier te West-Vlaanderen geproduceerd en samengesteld, vooraleer ze geplaatst worden bij de klant. Graag geven we ook uw woning een opwaardering met een stalen binnendeur met glas als eye-catcher.

Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar. Justine steekt het glas in de stalen deuren en gaat mee om te plaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij een oplossing voor elk probleem.

Voor een hoogwaardige afwerking moet u bij Steel Master zijn. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem contact op


Stalen binnendeuren met glas
Interesse in onze glazen binnendeuren?

Heeft u zelf al een goed beeld hoe uw stalen deur er moet uitzien? Of wenst u onze ideeën te zien of te horen? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets