Steel look pivoterende deuren

Onze steel look deuren zijn tijdloze blikvangers

Onze steel look pivoterende deuren zijn licht in bediening omdat we werken met aluminium profielen en 6mm gehard glas. Wij maken deze deuren tot op de gewenste afmeting en met een verdeling zoals u dit wenst.

Het hightech pivotscharnier zit mooi ingewerkt in de deur en niet in de vloer of het plafond. Het pivotscharnier kunnen wij voorzien in de deur waar u wenst waardoor er vele opties mogelijk zijn, denk bijvoorbeeld aan een deur die 360° kan draaien.

Deze deuren kunnen wij u maken in 5 verschillende kleuren: zwart, brons, goud, zilver en roestvrij staal. Kies voor degelijkheid, uitstraling en tijdloosheid met onze unieke steel look pivoterende deuren.
Steel look pivoterende deuren
Interesse?

Wenst u liever nog wat meer ideeën te zien of te horen? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of bezoek onze showroom te Ooigem, Wielsbeke, enkel geopend op afspraak.

Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze steel look pivoterende deuren.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets