Steel look pivoterende deuren

Onze steel look deuren zijn tijdloze blikvangers

Onze steel look pivoterende deuren zijn licht in bediening omdat we werken met aluminium profielen en 6mm gehard glas. Wij maken deze deuren tot op de gewenste afmeting en met een verdeling zoals u dit wenst.

Het hightech pivotscharnier zit mooi ingewerkt in de deur en niet in de vloer of het plafond. Het pivotscharnier kunnen wij voorzien in de deur waar u wenst waardoor er vele opties mogelijk zijn, denk bijvoorbeeld aan een deur die 360° kan draaien.

Deze deuren kunnen wij u maken in 5 verschillende kleuren: zwart, brons, goud, zilver en roestvrij staal. Kies voor degelijkheid, uitstraling en tijdloosheid met onze unieke steel look pivoterende deuren.
Steel look pivoterende deuren
Interesse?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en alles nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze steel look pivoterende deuren. Stel gerust uw vraag via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw project!


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens