Steel look deur

Uw steel look deur op maat

Bij Steel Master streven we naar het brengen van superieur maatwerk in uw huis. Zaakvoerder Tanguy komt eerst persoonlijk bij u thuis de ruimte opmeten. We kunnen ieder project namelijk tot op de gewenste afmeting en met een verdeling maken zoals u vraagt. Uw steel look deur wordt daarna volgens uw wensen in onze atelier geproduceerd, in elkaar gelast en zorgvuldig samengesteld. Justine steekt het glas in de deuren en gaat mee om de steel look deur te plaatsen.

Onze geplaatste deuren zijn licht in bediening omdat we werken met aluminium profielen en 6mm gehard glas. Ze zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Graag geven we uw thuis een moderne eye-catcher met een glazen steel look deur op maat.

Persoonlijke service

Uitmuntend vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van een steel look deur op maat kennen wij een oplossing voor elk probleem. Daarnaast krijgt een persoonlijke service en een duidelijke communicatie top prioriteit bij ons. We gaan voluit voor unieke en moderne eyecatchers die in elk interieur blenden. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden met een steel look deur op maat.

We kunnen op maat van uw ruimte een ontwerp en een offerte opmaken, rekening houdend met uw interieur en voorkeur. Neem vandaag nog contact op en Steel Master laat snel van zich horen!

Neem contact op

Steel look deur
Interesse?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over uw steel look deur. Stel gerust uw vraag via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat van uw project!


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens