Steel look deur

Uw steel look deur op maat

Bij Steel Master streven we naar het brengen van superieur maatwerk in uw huis. Zaakvoerder Tanguy komt eerst persoonlijk bij u thuis de ruimte opmeten. We kunnen ieder project namelijk tot op de gewenste afmeting en met een verdeling maken zoals u vraagt. Uw steel look deur wordt daarna volgens uw wensen in onze atelier geproduceerd, in elkaar gelast en zorgvuldig samengesteld. Justine steekt het glas in de deuren en gaat mee om de steel look deur te plaatsen.

Onze geplaatste deuren zijn licht in bediening omdat we werken met aluminium profielen en 6mm gehard glas. Ze zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Graag geven we uw thuis een moderne eye-catcher met een glazen steel look deur op maat.

Persoonlijke service

Uitmuntend vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van een steel look deur kennen wij een oplossing voor elk probleem. Daarnaast krijgt een persoonlijke service en een duidelijke communicatie top prioriteit bij ons. We gaan voluit voor unieke en moderne eyecatchers die in elk interieur blenden. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden met een steel look deur op maat.

Bekijk een steel look deur op afspraak

Wenst u meer info over de verschillende mogelijkheden met een woordje uitleg? Bezoek dan onze showroom te Ooigem, Wielsbeke, enkel geopend op afspraak. We zijn blij u te mogen verwelkomen! We kunnen op maat van uw ruimte een ontwerp en een offerte opmaken, rekening houdend met uw interieur en voorkeur. Neem vandaag nog contact op en Steel Master laat snel van zich horen! We helpen u graag verder in uw zoektocht naar de beste oplossing.

Neem contact op

Steel look deur
Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze steel look deuren. Stel gerust uw vraag aan Steel Master.

Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken voor het plaatsen van uw steel look deur. Of bezoek onze showroom te Ooigem, Wielsbeke, enkel geopend op afspraak. We zijn blij u te mogen verwelkomen! Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Stel gerust uw vraag via de contactpagina. Ook indien u meer wenst te weten over ons aanbod in stalen deuren en trappen. Samen kijken we voor een oplossing op maat van uw project!


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten deuren vervangen door stalen binnendeuren West-Vlaanderen van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets