Stalen deur op maat

Transformeer uw binnenruimte met een stalen deur op maat

Bij Steel Master geloven we dat elke creatie het potentieel heeft om een uniek meesterwerkje te worden. Een mooie stalen deur op maat van uw wensen en voorkeuren in uw leefruimte gaat al snel in die richting.

Niet alleen wordt een functioneel doel gediend, maar wordt er ook een vleugje elegantie toegevoegd. Dit omvat ook de kleine details die het ontwerp compleet maken.

Een stalen deur op maat geeft je de kans om uw binnenruimtes een persoonlijke touch te geven. U kan kiezen uit verschillende afwerkingen zodat we een deur plaatsen die past bij uw stijl.

Interesse? Steel Master zorgt voor uw stalen deur op maat. Bekijk hieronder enkele realisaties in ons portfolio.

Enkele realisaties
Alles op maat

Een stalen deur op maat integreert naadloos in zowel woningen, commerciële ruimtes als in de horeca.

  • Wens je een authentieke toets te geven aan uw woning, maak dan gebruik van een stalen deur die natuurlijk licht vrij laat stromen. Deze passen perfect in eigentijdse en strakke architectuur en interieur ontwerpen.
  • In een meer zakelijke werkomgeving zijn eerste indrukken zeer belangrijk. Maak indruk op klanten en medewerkers met imposante binnen- en/of buitendeuren.
  • De horeca leeft van sfeer. Verhoog de beleving van uw gasten met een stalen deur op maat die ruimtes een bepaald cachet geeft. Van restaurants tot hotels voegen onze deuren een extra sfeer toe.
Graag geven we ook uw project een opwaardering met een stalen deur op maat als eye-catcher. We maken graag een offerte op maat op, rekening houdend met uw wensen en voorkeuren. Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar.Een duurzame keuze

Onze toewijding aan vakmanschap zorgt ervoor dat u niet alleen een functionele deur ontvangt, maar ook een unieke op maat gemaakte eye-catcher.

Ziet u zelf voor ogen hoe uw stalen deur op maat er moet uitzien, super! Wenst u liever nog wat meer ideeën te zien of te horen?

Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio, check onze Instagram pagina of bezoek onze showroom te Ooigem, Wielsbeke, enkel geopend op afspraak.

Kies voor degelijkheid en uitstraling met een stalen deur op maat. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem contact op
Stalen deur op maat
Interesse in een stalen deur op maat?

Heeft u zelf al een goed beeld hoe uw stalen deur op maat er moet uitzien? Of wenst u onze ideeën te zien of te horen?

Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of bezoek onze showroom, enkel geopend na afspraak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets