Stalen deur zwart

Een zwarte stalen deur voor uw interieur

Welkom bij Steel Master, jouw specialist in stalen deuren! Ben je nog op zoek naar een zwarte stalen deur voor uw interieur? Dan ben je hier bij Tanguy aan het juiste adres. Onze zelf ontworpen en geproduceerde zwarte stalen deuren vervullen niet alleen een functionele rol, maar zijn ook een ware eyecatcher die elke ruimte een stijlvolle uitstraling kunnen geven.

Bij Steel Master zit u dus goed voor een zwarte stalen deur met een moderne twist. We creëren lichte en gebruiksvriendelijke deuren met een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. Al onze stalen deuren worden met de hand gemaakt door Tanguy, met oog voor het kleinste detail in afwerking.

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen ervoor dat elke zwarte stalen deur perfect is afgestemd op jouw wensen. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om duurzame en prachtige deuren te creëren die jarenlang meegaan.

Unieke stalen deur concepten met technische expertise

Alle stalen deuren van Steel Master worden volledig op maat gemaakt te Ooigem, West-Vlaanderen. Zowel qua samenstelling als maatvoering. Dit biedt heel wat mogelijkheden.

Van het eerste ontwerp over de maatwerk productie en kwaliteitscontrole tot de plaatsing. Technische expertise in combinatie met praktisch comfort en een eigentijdse look. Voor minder gaan we niet.

Met een strakke en moderne uitstraling kan een zwarte stalen deur een ruimte volledig transformeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Tanguy voor meer info en een vrijblijvende offerte, of bezoek de showroom te Ooigem, enkel op afspraak. We plaatsen in heel Vlaanderen, van Oostende tot in Antwerpen.

Neem contact op

Stalen deur zwart
Interesse in een zwarte stalen deur?

Bij Steel Master zijn we trots op de projecten die we al hebben voltooid. Van stijlvolle lofts in de stad tot rustieke landelijke huizen, onze zwarte stalen deuren hebben al vele klanten blij gemaakt. Neem een kijkje op onze website om inspiratie op te doen en te zien hoe onze deuren een verrijking kunnen zijn van jouw interieur.

Ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen met onze prachtige zwarte stalen deuren? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Tanguy staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte stalen deur voor jouw huis of kantoor.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw zwarte stalen deuren, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur zwart van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets