Stalen deuren

Stalen deuren op maat van uw ruimte

Standaard stalen deuren, trappen en leuningen vind u bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen.

Stalen deuren met glas hebben een zekere finesse en lichtheid, met een hedendaagse touch, en komen in veel ruimtes tot hun recht. Van een mooie glazen binnendeur waarbij de zichtlijn door uw huis of zaak intact blijft tot een elegante en functionele keukendeur.

De volumes lijken groter mede dankzij het doorkijk effect dat u creëert met stalen deuren met glas, maar u sluit wel de ruimte af voor geluid en temperatuur. Handig, eenvoudig en mooi.

Enkele stalen deuren
We maken graag tijd voor u

Naast stalen deuren en steel look pivoterende deuren vervaardigen we ook metalen trappen en trapleuningen met gevoel voor tijdloze elegantie. Ontdek ook onze mooie en unieke draaitrappen.

Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier regio Kortrijk-Waregem vervaardigd. Van hieruit bedienen we onze klanten in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van uw stalen deuren van A tot Z. Een perfecte opvolging en een ongekende service typeren Steel Master. Onze stalen deuren worden zowel in nieuwbouw woningen als in renovatie projecten toegepast.

Heeft u een idee of ergens iets gezien, samen kunnen we dit realiseren. In het stalen frame kan bijvoorbeeld naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd worden.

Schuifdeuren, pivotdeuren, draaideuren, ... Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw stalen deuren!

Neem contact op


Stalen deuren

Onze stalen deuren staan bekend als stijlvolle en tijdloze creaties. Ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen, inclusief afmetingen, patronen en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een uiterst minimalistisch en strak design of een eerder gewaagder ontwerp, onze stalen deuren kunnen specifiek aan uw wensen tegemoet komen. We zijn actief in gans West-Vlaanderen: van in Oostende en Brugge tot in Kortrijk en Waregem. Belgische topkwaliteit en vakmanschap bij Steel Master, 100% maatwerk, klasse en strakke prijzen. Laat u inspireren door enkele van onze realisaties.
Interesse in onze stalen deuren?

Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken voor het plaatsen van uw binnendeuren.

Samen kunnen we uw droomproject realiseren. Of het nu gaat om uw huis, appartement, kantoor, winkel, restaurant, café, B&B of hotel: onze passie voor een wondermooie oplossing komt telkens opnieuw bovendrijven.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze stalen deuren of steel look deuren. Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor stalen deuren op maat voor uw project!


Contacteer me
FAQ
Zijn stalen deuren geschikt voor verschillende types interieurs?

Stalen deuren komen tot hun recht in verschillende interieurs. Van interieurs met een uitgesproken landelijke stijl, tot interieurs met een minimalistische look & feel. Ze kunnen worden toegepast in een industriële stijl, maar evengoed in een eerder Scandinavisch of retro interieur. Denk bijvoorbeeld ook aan glazen schuifdeuren. Onze stalen deuren voegen telkens een uniek en passend element toe aan elke ruimte.


Kan ik stalen deuren echt op maat laten maken?

We werken bij Steel Master echt op maat van de klant. We luisteren naar uw wensen en geven onze visie, ervaring en tips mee. Maatwerk in stalen deuren is onze core business, elke dag opnieuw. Zo hebben we enkel maar klanten die zich gelukkig prijzen met unieke meesterwerkjes met uitstraling. Bekijk hiervoor gerust onze testimonials onderaan deze pagina.


Leveren jullie in heel Vlaanderen?

Neen, onze klanten situeren zich hoofdzakelijk in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Stuur gerust een mailtje of bel ons op indien u twijfelt over de afstand. Misschien kunnen we een plaatsing combineren met een ander werk in de buurt.


Hebben jullie stalen deuren op voorraad liggen?

Neen, al onze binnendeuren zijn maatwerk. We maken dan ook graag voor u een offerte op maat op.


Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking van onze stalen deuren. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteitsvolle stalen deuren, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie stalen deuren, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had stalen deuren en een trap nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden van stalen deuren te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing van onze stalen deuren. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader voor stalen deuren!
Christophe Schuerens
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets