Stalen deuren

Stalen deuren op maat van uw ruimte

Standaard stalen deuren, trappen en leuningen vind u bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen. Stalen deuren met glas hebben een zekere finesse en lichtheid, met een hedendaagse touch, en komen in veel ruimtes tot hun recht. Van een mooie glazen binnendeur waarbij de zichtlijn door uw huis intact blijft tot een elegante en functionele keukendeur. De volumes lijken groter mede dankzij het doorkijk effect dat u creƫert met een stalen deur met glas, maar u sluit wel de ruimte af voor geluid en temperatuur. Handig en mooi.

Enkele realisaties




We maken graag tijd voor u

Naast stalen deuren en steel look pivoterende deuren vervaardigen we ook metalen trappen en trapleuningen met gevoel voor tijdloze elegantie. Ontdek ook onze mooie en unieke draaitrappen. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier regio Kortrijk vervaardigd. Van hieruit bedienen we onze klanten in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van uw stalen deuren van A tot Z. Een perfecte opvolging en een ongekende service typeren Steel Master. Onze stalen deuren worden zowel in nieuwbouw woningen als in renovatie projecten toegepast. Heeft u een idee of ergens iets gezien, samen kunnen we dit realiseren. In het stalen frame kan bijvoorbeeld naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd worden. Schuifdeuren, pivotdeuren, draaideuren, ... Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw stalen deuren!

Neem contact op






Stalen deuren




Interesse?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en alles nauwkeurig op te meten voor het plaatsen van uw binnendeuren. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze stalen deuren of steel look deuren. Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw project!


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets