Glazen deuren West-Vlaanderen

Maatwerk in glazen deuren

De glazen deuren van Steel Master verwelkomen je in stijl. Onze stalen producten geven een exclusieve en stijlvolle uitstraling aan je interieur, zorgen voor meer lichtinval doorheen je woning en creëren een open leefomgeving.

Onze glazen deuren worden naar uw wens ontworpen en geplaatst met de hoogste kwaliteit in materialen en laswerk. De gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en de uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering zijn enkele van onze belangrijkste troeven.

Een binnendeur is namelijk meer dan een functionele verbinding tussen twee ruimtes. Onze stalen deuren worden zeker en vast dé blikvangers van jouw interieur.

Enkele realisaties

Glazen deuren West-Vlaanderen

Steel Master, met atelier te West-Vlaanderen, kan voor elk project en elke ruimte de gepaste glazen deur op maat aanbieden. Elke van onze stalen deuren zijn gemaakt met bezieling en métier, volgens de strikte regels van de kunst.

Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier te Ooigem bij Waregem, West-Vlaanderen, geproduceerd en samengesteld. Naast deuren bieden we ook metalen trappen (waaronder ook schitterende draaitrappen) en trapleuningen op maat aan.

Bent u geïnspireerd door de ongekende mogelijkheden van stalen deuren? Voor glazen deuren West-Vlaanderen moet u bij Steel Master zijn. Tanguy last uw project in elkaar. Justine steekt het glas in de deuren en gaat mee om te plaatsen.

Maak een afspraak voor het bezichtigen van onze showroom. Contacteer ons bij eventuele vragen of om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Val dus gerust met de deur in huis. Tot binnenkort!

Neem contact op


Glazen deuren West-Vlaanderen

We doen geen enkele toegeving op onze glazen deuren West-Vlaanderen. Kwaliteit is namelijk onze drijfveer. We zijn actief in heel West-Vlaanderen: van in Oostende en Brugge tot in Kortrijk en Waregem. Onze binnendeuren worden dé blikvangers van jouw interieur. Topkwaliteit, made in Belgium, 100% maatwerk, strakke prijzen.
INTERESSE?

Interesse in onze glazen deuren West-Vlaanderen en ziet u zelf voor ogen hoe deze er moeten uitzien, super! Wenst u het verschil te weten tussen een stalen en een steel look deur? Of wenst u liever nog wat meer ideeën?

Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of bezoek onze showroom (enkel geopend na afspraak). Samen kunnen we uw droomproject realiseren.


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw binnendeuren, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie binnendeuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets