Metalen trappen

Metalen trappen te West-Vlaanderen

Standaard metalen trappen of trapleuningen vind je bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen. Maak een originele blikvanger in uw woning met een moderne trap van Steel Master. Metalen trappen kunnen namelijk een industriƫle look geven aan uw interieur. Combineer dit bijvoorbeeld met indirecte verlichting voor extra sfeer. Naar gebruiksgemak toe zijn metalen trappen heel onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het oppervlak van de veelbelopen vlakken kan eventueel na verloop van tijd wat opblinken. Hierdoor krijgt de trap nog meer karakter.

Enkele realisaties
Maatwerk

Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier regio Kortrijk vervaardigd. Van hieruit bedienen we tevreden klanten in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van uw metalen trappen van A tot Z. Onze design trappen worden zowel in nieuwbouw woningen als in renovatie projecten toegepast. Heb je een idee of ergens iets gezien, samen kunnen we dit realiseren. Rechte trappen, draaitrappen, spiltrappen, wenteltrappen, metalen trapleuningen, ... We kunnen op maat van jouw wensen een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Vraag vandaag nog jouw offerte aan trappenmaker Steel Master!

Contacteer me


Enkele realisaties
Interesse in onze metalen trappen?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info. Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor metalen trappen op maat voor uw project!


Contacteer me
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had metalen trappen en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets