Stalen deur woonkamer

Elegant en tijdloos: stalen deuren voor uw woonkamer

Welkom bij Steel Master, jouw specialist te Ooigem voor het ontwerp, de productie en plaatsing van elegante stalen deuren! Een stalen deur in uw woonkamer is niet alleen een functioneel element, maar ook een stijlvolle blikvanger die elke ruimte transformeert.

Waarom kiezen voor stalen deuren?


  • Sterk en duurzaam: Stalen deuren zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, bestand tegen de tand des tijds.
  • Elegant design: Het slanke, industriĆ«le ontwerp past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.
  • Veel lichtinval: Grote glazen panelen in de stalen deuren zorgen voor optimale lichtinval, waardoor uw woonkamer ruimer en lichter oogt.
Onze maatwerk diensten
  • Maatwerk: Elk ontwerp wordt op maat gemaakt volgens uw wensen en specificaties. Zowel qua samenstelling als maatvoering. Dit biedt heel wat mogelijkheden.
  • Materiaalkeuze: Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Dit in combinatie met onze technische expertise zorgt voor een winnend team.
  • Professionele plaatsing: De zaakvoerder Tanguy zorgt persoonlijk voor een naadloze en professionele installatie.
Inspiratie en advies

Heeft u nog twijfels of bezorgdheden over het juiste ontwerp? Bezoek onze showroom te Ooigem voor inspiratie en advies, enkel op afspraak. Onze klanten komen uit de provincies West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Tanguy staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stalen deur voor uw woonkamer.

Met een strakke en moderne uitstraling kan een stalen deur een woonkamer volledig transformeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Tanguy voor meer info en een vrijblijvende offerte, of bezoek de showroom te Ooigem, enkel op afspraak.

Neem contact op

Stalen deur woonkamer
Interesse in een stalen deur voor uw woonkamer?

Bij Steel Master zijn we trots op de woonkamer projecten die we al hebben voltooid. Van stijlvolle lofts in de stad tot rustieke landelijke huizen, onze stalen deuren hebben al vele klanten blij gemaakt. Neem een kijkje op onze website om inspiratie op te doen en te zien hoe onze deuren jouw interieur een boost kunnen geven.

Bent u klaar om uw woonkamer te verrijken met een prachtige stalen deur? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tanguy staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte stalen deur.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw zwarte stalen deuren, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur zwart van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets