Draaitrappen

Unieke draaitrappen in metaal

Een draaitrap is meer dan zomaar een verbinding tussen twee verschillende niveaus. Het is ten eerste enorm plaatsbesparend ten opzichte van een rechte trap. U wint zo wat ruimte die u voor andere doeleinden kan gebruiken. Daarnaast zijn draaitrappen ook buitengewoon mooi om naar te kijken. Steel Master levert uitsluitend maatwerk af: dit wil zeggen draaitrappen op maat van uw ruimte. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden.

Enkele realisaties
Ambachtelijk vakwerk

Uitmuntend vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. Daarnaast is een goede service en duidelijke communicatie naar onze klanten prioriteit. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier te West-Vlaanderen geproduceerd en samengesteld.

Steel Master ontwerpt en produceert draaitrappen, design trappen en trapleuningen op maat van de klant. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij een oplossing voor elk probleem. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past. Neem contact op met Steel Master voor een vrijblijvende offerte. Voor draaitrappen op maat, moet u bij Steel Master zijn!

Neem contact op


Enkele realisaties
INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze design trappen, draaitrappen en wenteltrappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets