Glazen binnendeuren steel look

Glazen binnendeuren steel look op maat

Tanguy van Steel Master ontwerpt, last en plaatst glazen binnendeuren steel look van uitmuntende kwaliteit. We maken steeds gebruik van topproducten en innovatieve technieken om tot een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct te komen. Onze glazen binnendeuren steel look stralen dan ook puur vakmanschap uit.

Een hedendaags en lichtrijk interieur vraagt om een oplossing op maat. Glazen binnendeuren steel look zijn grotendeels transparant en dus onopvallend aanwezig in uw interieur. Eens gespot, zijn ze een lust voor het oog. Met hun verfijnde lijnenspel en minimalistische afwerking krijgen onze glazen binnendeuren steel look een geraffineerde uitstraling. In een interieur dat net dat tikkeltje meer aankan, zijn deze unieke stalen deuren echte statement pieces.

Tanguy komt de ruimte opmeten en last uw project in elkaar. Justine steekt het glas in de binnendeuren en gaat mee om deze te plaatsen. Dankzij de vele gerealiseerde projecten kennen we een oplossing voor elk probleem. Voor een hoogwaardige afwerking moet u bij Steel Master zijn. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.
Glazen binnendeuren steel look
Interesse in onze glazen binnendeuren steel look?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over uw glazen binnendeuren steel look. Stel gerust uw vraag, en samen kijken we voor een oplossing op maat van uw project.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets