Design trap

Strakke design trappen in metaal

Een trap is meer dan zomaar een verbinding tussen twee verschillende woonlagen. Het mag ook buitengewoon mooi zijn om naar te kijken. Standaard trappen vindt u bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend superieur maatwerk af: een design trap op maat van uw ruimte.

Met bijvoorbeeld een bloktrap, draaitrap of zwevende trap krijgt u een elegante blikvanger in uw interieur, met aandacht voor licht en design. Combineer dit bijvoorbeeld met ingewerkte ledverlichting voor extra sfeer en functionaliteit. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden in onze design trappen.

Enkele realisaties
Uitmuntend vakmanschap

Puur vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. We vervaardigen uw design trap met gevoel voor tijdloze elegantie en precisie. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier te West-Vlaanderen geproduceerd en samengesteld.

We ontwerpen, fabriceren én installeren uw design trap en trapleuning op maat. We garanderen u een uitstekende opvolging van elke stap in uw project. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past. Neem contact op met Steel Master om de mogelijkheden voor uw design trap te bekijken.

Neem contact op


Design trappen
Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze design trappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master.

Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken voor het plaatsen van uw design trap.

Of bezoek onze showroom te Ooigem, Wielsbeke, enkel geopend op afspraak. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets