Trapleuning op maat

Unieke trapleuningen op maat van uw ruimte

Onze metalen trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en RAL kleuren. In combinatie met bijvoorbeeld ingewerkte ledverlichting, bekomt u een originele en sfeervolle blikvanger in uw woning. Een trapleuning op maat hoeft dus niet enkel functioneel te zijn.

Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen en met een prachtig eindresultaat. De realisaties hieronder geven u een idee van de mogelijkheden van een trapleuning op maat.

Enkele realisaties
Alles is maatwerk

Uitmuntend vakmanschap, een perfecte opvolging en een ongekende service zijn dé kenmerken van Steel Master. Ontdek bijvoorbeeld onze mooie en unieke draaitrappen op maat. We ontwerpen en creëren met gevoel voor de juiste verhoudingen en met precisie. Alle trapleuningen op maat worden in onze eigen atelier vervaardigd.

Heeft u een plan, een idee of ergens een metalen trap gezien: we helpen je graag verder om te bekijken wat het beste bij u past. Samen kunnen we uw design trap realiseren. We installeren uw trap op maat in elke ruimte.

Neem contact op


Trapleuning op maat
INTERESSE?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en alles nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze trapleuningen op maat. Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw project!


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets