Moderne trap

Moderne trap op maat

Houdt u van strak design en een minimalistische vormgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Steel Master biedt namelijk een gamma moderne trappen aan die in dit type interieur voluit tot hun recht komen. Onze realisaties onderscheiden zich door hun uitstraling en degelijkheid en sluiten letterlijk naadloos aan bij jouw woning. De basis wordt altijd in metaal voorzien en kan gecombineerd worden met verschillende materialen zoals hout of glas. Eventueel kunnen we LED verlichting voorzien om uw trap extra in de kijker te plaatsen. Mogelijkheden genoeg om van uw moderne trap een echte eyecatcher in uw huis te maken.

Steel Master staat garant voor een persoonlijke service, een stipte opvolging en een uitmuntend resultaat. Tanguy en Justine helpen u om uw droom te realiseren en gaan samen met u op zoek naar een geschikte oplossing voor uw project. Volledig naar uw wens, uitgevoerd in de meest kwalitatieve materialen en met een scherp oog voor het kleinste detail. Ons vakmanschap vertaalt zich in de realisatie van uw moderne trap. Bekijk gerust enkele recente realisaties in ons portfolio.

Enkele realisaties
Neem contact op

U wenst een metalen trap die past in uw hedendaags interieur? Kies dan voor een moderne trap van Steel Master. Wij bezitten de ervaring en de know-how om u naar een juiste en haalbare keuze te begeleiden. Onze ervaring spreekt in mooie en unieke draaitrappen op maat. Een staaltje van puur vakmanschap.

Steel Master ontwerpt, produceert en installeert alles op maat, van A tot Z. We maken graag een vrijblijvende offerte op, rekening houdend met uw wensen, smaak en interieur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op en wij contacteren u zo spoedig als mogelijk. Steeds tot uw dienst!

Neem contact op


Moderne trappen
Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken voor het plaatsen van uw trap. Samen kunnen we uw droomproject realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info over onze moderne trappen. Tanguy en Justine helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets