Trappenmaker

Trappenmaker Tanguy

De trap van uw dromen ligt binnen handbereik met de vakbekwaamheid en know-how van Steel Master. Trappenmaker Tanguy plaatst kwalitatief afgewerkte trappen met een scherp oog voor detail. En dit zowel voor particulieren als voor bedrijven en projectontwikkelaars. Van kleine tot grote projecten. We dragen duurzaamheid, een correcte uitvoering van de werken en een prachtig eindresultaat hoog in het vaandel. Als trappenmaker met veel passie voor het vak, hebben we al heel wat mooie trappen kunnen realiseren. U kan deze bewonderen in ons portfolio die regelmatig aangevuld wordt met nieuwe realisaties. Kom dus zeker af en toe een kijkje nemen voor nieuwe inspiratie en maak van uw trap een echte eyecatcher in uw huis.

Enkele realisaties
Neem contact op

Trappen en deuren maken is onze passie. Elke trap is uniek maatwerk en straalt het persoonlijk karakter van uw woning uit. Ontdek bijvoorbeeld onze mooie en unieke draaitrappen op maat. We luisteren dan ook graag wat we voor uw project kunnen doen. Zo gaan we de uitdaging aan om de trap van uw dromen perfect naar wens uit te voeren. De basis wordt altijd in metaal voorzien en kan gecombineerd worden met verschillende materialen zoals hout of glas. We kunnen ook LED verlichting voorzien om uw trap extra zichtbaar te maken.

Als trappenmaker bezitten we de ervaring en de know-how om u naar een juiste keuze te begeleiden. We maken graag een offerte op maat op, rekening houdend met uw wensen en voorkeuren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Tanguy en Justine contacteren u zo spoedig als mogelijk. Tot binnenkort!

Neem contact op


Trappenmaker
Interesse?

Ik kom als trappenmaker persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en alles nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets