Glazen deur steel look

Glazen deur steel look: een verfijnde elegantie

Steel Master ontwerpt, last en plaatst aluminium deuren van uitmuntende kwaliteit. Het is dankzij onze continue zoektocht naar de beste materialen, duurzaamheid en innovatieve technieken dat we tot een elegant en kwaliteitsvol eindproduct komen.

Doordat Tanguy van Steel Master een sterke passie heeft voor moderne architectuur en mede door de jarenlange opgebouwde ervaring maken we van uw binnendeur een uniek interieurobject.

Uw glazen steel look deur zal dan ook een verfijnde elegantie en puur vakmanschap uitstralen.

Enkele realisaties
Voordelen van een glazen steel look deur

Een glazen deur in steel look is licht in bediening omdat we werken met aluminium profielen en 6mm gehard glas. Wij maken deze deuren tot op de gewenste afmeting en met een verdeling zoals u dit wenst. Door de slanke aluminium profielen kunnen we het (dag)licht maximaal binnenbrengen of doorlaten.

Onze glazen steel look deuren worden uitgerust met een hightech pivotscharnier zonder inbouwdelen in de vloer! De onzichtbare scharnier zit volledig ingebouwd in het aluminium frame van de deur. U heeft de keuze: de deur geluidloos in beide richtingen laten pivoteren, blokkeren naar één draaizijde, of wenst u eerder een deur die 360° kan draaien, ...

Neem contact op

Glazen deur steel look
Interesse in onze glazen deur steel look?

Steel Master ontwerpt, produceert en plaatst uw unieke glazen deur steel look op maat. Bij Steel Master streven wij dagelijks naar het brengen van top kwaliteit in uw huis. We plaatsen in gans Vlaanderen, van Oostende tot in Antwerpen. Graag helpen we u dan ook verder om uw droom werkelijkheid te laten worden. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over uw glazen deur steel look. Stel gerust uw vraag, en samen kijken we voor een oplossing op maat van uw project.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets