Aluminium deuren

Onze aluminium binnendeuren zijn innovatieve blikvangers

Onze aluminium deuren zijn een stuk lichter dan stalen deuren en eenvoudig te bedienen omdat we werken met slanke aluminium profielen en 6mm gehard glas. Wij maken deze steel look deuren volledig op maat van uw ruimte en met een verdeling en draaipunt zoals u wenst. Met onze aluminium deuren krijgt uw interieur een echte eyecatcher in huis. Beschikbaar in zwart, brons, goud, zilver en roestvrij staal. Aan u de keuze.

Het innovatieve pivotscharnier zit mooi ingewerkt in de deur zelf en niet in uw vloer of plafond. Het draaipunt kunnen wij voorzien waar u wenst waardoor er vele opties mogelijk zijn, denk bijvoorbeeld aan een deur die 360° rond kan draaien. Kies voor degelijkheid en uitstraling met onze aluminium deuren op maat.

Voordelen van een aluminium deur

Aluminium binnendeuren zijn een prijsgunstig alternatief voor stalen deuren. Je bespaart namelijk op productie- en afwerkingskosten, maar behoud nog wel de industriële look van staal. Onze aluminium deuren zijn duurzaam (ze zijn namelijk recycleerbaar), snel in ontwikkeling, onderhoudsvriendelijk en vederlicht zodat de deuren eenvoudig te openen zijn. En door het gebruik van glas kunnen we het (dag)licht maximaal binnenbrengen en heb je een groter ruimtegevoel.

Steel Master ontwerpt, produceert en plaatst uw unieke aluminium binnendeuren op maat. Bij Steel Master streven wij dagelijks naar het brengen van top kwaliteit in uw huis. Graag helpen we u dan ook verder om uw droom werkelijkheid te laten worden. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem contact op

Aluminium deuren
Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze steel look deuren. Stel gerust uw vraag aan Steel Master.

Aarzel niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken voor het plaatsen van uw aluminium deuren. Of bezoek onze showroom te Ooigem, Wielsbeke, enkel geopend op afspraak. We zijn blij u te mogen verwelkomen!

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze aluminium binnendeuren in steel look. Stel gerust uw vraag via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw project!


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets