Glazen deuren op maat

Transformeer uw ruimte met glazen deuren op maat

Bij Steel Master geloven we dat elke ruimte het potentieel heeft om een klein meesterwerk te worden. Onze passie ligt in het vervaardigen van glazen deuren op maat die niet alleen een functioneel doel dienen, maar ook een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan elke ruimte.

Of u nu uw huis of onderneming aan het renoveren bent, of u als architect een commercieel pand ontwerpt, onze op maat gemaakte glazen deuren zijn ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen.

Glas en staal zijn niet zomaar een materiaal; in combinatie is het ons canvas voor creativiteit en design. We begrijpen dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn, en daarom bieden we maatwerk aan om aan uw unieke visie te voldoen. Interesse? Steel Master zorgt voor uw glazen deuren op maat. Bekijk hieronder enkele realisaties in ons portfolio.

Enkele realisaties
100% maatwerk

Onze op maat gemaakte glazen deuren integreren naadloos in zowel woningen, commerciële ruimtes als horeca.

  • Verhoog de schoonheid van uw woning met glazen deuren die ruimtes openen en verbinden, natuurlijk licht vrij laten stromen en een gevoel van ruimtelijkheid creëren.
  • In een zakelijke omgeving zijn eerste indrukken belangrijk. Maak indruk op klanten en medewerkers met imposante binnen- en/of buitendeuren.
  • De horeca leeft van sfeer. Verhoog de beleving van uw gasten met glazen deuren op maat die ruimtes een bepaald cachet geven en tegelijkertijd een open gevoel behouden. Van restaurants tot hotels voegen onze deuren een vleugje luxe en verfijning toe.
Graag geven we ook uw project een opwaardering met een glazen deur op maat als eye-catcher. Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar.Een duurzame keuze

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. Onze glazen deuren worden nauwgezet vervaardigd om duurzaamheid en prestaties te garanderen. Hier is waarom ons vakmanschap ons onderscheidt:

  • Hoogwaardige Materialen
  • Klantgerichte aanpak
  • Deskundige Installatie
Bij Steel Master is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. We hanteren een klantgerichte aanpak voor elk project: persoonlijke consultaties, transparante prijzen, correcte afspraken, tijdige oplevering, ... Transformeer uw ruimte met glazen deuren op maat.

Onze toewijding aan vakmanschap zorgt ervoor dat u niet alleen een functionele glazen draaideur ontvangt, maar ook een unieke eye-catcher. Kies voor degelijkheid en uitstraling met onze glazen deuren op maat. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem contact op
Glazen deuren op maat
Interesse in onze glazen deuren op maat?

Heeft u zelf al een goed beeld hoe uw stalen deur er moet uitzien? Of wenst u onze ideeën te zien of te horen?

Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of bezoek onze showroom, enkel geopend na afspraak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets