Stalen trappen

Strakke stalen trappen

Bent u op zoek naar meer info over de verschillende opties en mogelijke afwerkingen van een metalen trap? Steel Master levert u een duidelijk beeld van wat mogelijk is als specialist in maatwerk stalen trappen en deuren. Er bestaan heel wat verschillende mogelijkheden, maar wij denken graag met u mee om tot een perfect resultaat te komen.

Tanguy en Justine produceren en assembleren uw stalen trappen in hun eigen werkplaats. Daarbij maken ze gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Daarna plaatsen ze dit perfect op maat in het trapgat. Stuk voor stuk zijn dit unieke creaties waar veel vakmanschap en expertise bij komen kijken. Van industriële trappen en design trappen tot zwevende trappen en draaitrappen. Inclusief bijpassende trapleuningen op maat. Bekijk gerust enkele recente karaktervolle ontwerpen in ons portfolio.

Enkele realisaties
Hoogwaardige afwerking

Als specialist met jarenlange ervaring in stalen trappen ondersteunen we u graag bij de realisatie van uw trapproject. Heeft u zelf een eigen ontwerp of inspiratie gevonden, of wenst u onze ideeën te horen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of we uw droom kunnen vorm geven in staal. Wij bezitten de ervaring en de kennis om u naar een juiste en haalbare keuze te begeleiden. Voor uw project willen we graag een mooie oplossing bedenken en uitvoeren, volledig op maat van uw wensen. We garanderen u een stipte opvolging van uw trap. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over stalen trappen in elke gewenste vorm. We tonen u graag wat we kunnen en wie we zijn. Tot binnenkort!

Neem contact op


Stalen trappen
Interesse?

Ik kom persoonlijk bij u langs om u te adviseren, te informeren en alles nauwkeurig op te meten. Samen kunnen we uw droomproject realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info over onze stalen trappen. Tanguy en Justine helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets