Wenteltrap

Uw wenteltrap op maat

Bent u op zoek naar een originele en exclusieve oplossing op maat? Volledig uitgevoerd naar uw smaak in de meest kwalitatieve materialen en met oog voor perfectie? Dan bent u bij Steel Master aan het juiste adres. Wij ontwerpen en plaatsen wenteltrappen op maat van uw ruimte. Een wenteltrap is een trap die van boven af gezien een cirkel beschrijft, met een open ruimte of spil bij het middelpunt van de trap. In een interieur dat net dat tikkeltje meer aankan, is een wenteltrap dus een echt statement.

Enkele realisaties
Puur vakmanschap

Steel Master ontwerpt en produceert dagelijks nieuwe trappen en trapleuningen op maat van de klant. Onze troeven? Onze know-how, het gebruik van de meest kwalitatieve materialen, uw persoonlijk contact met de zaakvoerder Tanguy en het uitgepuurd maatwerk volgens uw wensen. Bij Steel Master streven wij dagelijks naar het brengen van kwaliteit in uw huis. Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar. Tijdens het hele proces, van de eerste contactname tot en met de plaatsing van uw wenteltrap, is een uitstekende service van het grootste belang.Graag een vrijblijvende offerte?

Steel Master ontwerpt en produceert uw unieke wenteltrap (ook wel spiltrap of metalen draaitrap genoemd) op maat. Uiteraard is de keuze voor een nieuwe wenteltrap niet zo snel gemaakt. En daar helpen we u graag bij.

Benieuwd wat een wenteltrap voor jouw interieur kan doen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en om u vervolgens een vrijblijvende offerte te bezorgen. Tot binnenkort!

Neem contact op
Enkele realisaties
Interesse in een wenteltrap?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze draaitrappen en wenteltrappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets