Spiltrap

Elegante spiltrap

Bent u op zoek naar een nieuwe spiltrap met een geweldige visuele power? Dan bent u bij Steel Master aan het juiste adres. Wij ontwerpen en plaatsen metalen draaitrappen op maat van uw ruimte. Een metalen draaitrap of spiltrap onderscheidt zich van andere trappen en is buitengewoon mooi om op te lopen en om naar te kijken. In een modern interieur dat net dat tikkeltje meer aankan, is een spiltrap een unieke statement piece dat gezien mag worden. Een uniek interieur vraagt namelijk om een unieke trap. Ontdek enkele opvallende kleuren in ons portfolio. Esthetiek en functionaliteit in één en dezelfde spiltrap, dat is wat we u aanbieden.

Enkele realisaties




Maatwerk en vakmanschap

Steel Master ontwerpt en produceert dagelijks nieuwe trappen en trapleuningen op maat van de klant. Alles is puur maatwerk en wordt in onze eigen atelier te West-Vlaanderen geproduceerd en samengesteld. Tijdens het hele proces, van het eerste contact tot en met de plaatsing van de spiltrap, is voor ons een uitstekende service top-prioriteit. Alle antwoorden en opmerkingen van de klant worden geëvalueerd, besproken en opgelost. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we dus een oplossing voor elk probleem.







We helpen u graag verder

Steel Master ontwerpt en produceert uw unieke spiltrap (ook wel wenteltrap of metalen draaitrap genoemd) op maat. Uiteraard is de keuze voor een nieuwe trap niet zo snel gemaakt. Daarom helpen we u graag verder bij het samenstellen van een stalen trap. We adviseren u in alle bedenkbare opties om te bekijken wat het beste bij u past. Neem contact op met Steel Master voor een vrijblijvende offerte. Voor een spiltrap op maat, moet u bij Steel Master zijn!

Neem contact op




Enkele realisaties




Interesse in een spiltrap?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze design trappen en spiltrappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets