Metalen draaitrap

Maak een statement met een metalen draaitrap

Bent u op zoek naar een trap om bij weg te dromen? Een opvallende eyecatcher in uw interieur met een unieke vormgeving en toch puur functioneel? Dan bent u bij Tanguy van Steel Master aan het juiste adres. Wij ontwerpen en plaatsen uw metalen draaitrap perfect op maat van uw ruimte. Steel Master zorgt dus voor de geknipte trap voor u.

We gebruiken de meest kwalitatieve materialen en zorgen voor de kleinste details, zodat uw trap kan schitteren. Een metalen draaitrap neemt ook minder ruimte in beslag dan een rechte trap. U krijgt dus meer ruimte in de plaats om te wonen en/of werken.

Enkele realisaties
Graag helpen we u verder

Steel Master ontwerpt, produceert en plaatst uw unieke metalen draaitrap (ook wel spiltrap of wenteltrap genoemd) op maat. Bij Steel Master streven wij dagelijks naar het brengen van top kwaliteit in uw huis. Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar. Tijdens het hele proces, van de eerste contactname tot en met de plaatsing van uw metalen draaitrap, is een uitstekende service voor ons van het grootste belang. Graag helpen we u dan ook verder om uw droomtrap werkelijkheid te laten worden.

Neem contact op


Enkele realisaties
Interesse in een metalen draaitrap?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze trappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens