Trapleuning met LED verlichting

Trapleuning met LED verlichting

Een trap zonder verlichting is gevaarlijk. Een enkele misstap in het donker kan een heel pijnlijk resultaat hebben. Een trapleuning met LED verlichting verhoogt daarom de veiligheid en voorkomt veel ongevallen. Daarom raden we aan om zelfs een kleine trap - drie of vier treden - goed te verlichten.

We werken met LED's voor je trap omdat deze energiezuinige verlichting zeer weinig elektriciteit verbruikt, waardoor ze de hele nacht veilig kunnen blijven branden. Steel Master ontwerpt, produceert en plaatst uw trapleuning met LED verlichting in verschillende uitvoeringen.

Creëer sfeervolle, functionele en architectonische lichtlijnen in uw traphal. Afhankelijk van het type project zijn er verschillende lichtintensiteiten en kleuren beschikbaar. Interesse in een trapleuning met LED verlichting in de handgreep? Steel Master zorgt voor prachtige realisaties. Bekijk hieronder enkele realisaties in ons portfolio.

Enkele realisaties
100% maatwerk

Bij Steel Master streven wij naar het brengen van kwaliteit in uw huis. Alles wat we doen is maatwerk. Ontdek bijvoorbeeld onze mooie en unieke draaitrappen op maat. Alle trapleuningen met LED verlichting worden in onze atelier geproduceerd en samengesteld, vooraleer ze geplaatst worden bij de klant. Graag geven we ook uw woning een opwaardering met deze eye-catcher. Aarzel dus niet om contact op te nemen. Misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem contact op


Trapleuningen
Interesse in onze trapleuning met LED verlichting?

Heeft u zelf al een goed beeld hoe uw trapleuning er moet uitzien? Of wenst u onze ideeën te zien of te horen? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets