Stalen binnendeuren

Unieke stalen binnendeuren

Als het om klanttevredenheid gaat, doen we geen enkele toegeving op onze stalen binnendeuren. Het is onze topprioriteit om u tevreden te stellen. Bij het inrichten van uw woning of onderneming is het oké om voor de beste kwaliteit te gaan: een verfijnde styling, perfecte pasvorm en een duurzame constructie in staal. Steel Master gebruikt de beste materialen en past zijn vakmanschap toe om op maat gemaakte stalen binnendeuren van uitzonderlijke kwaliteit te maken.

Een stalen binnendeur is meer dan zomaar een verbinding tussen twee verschillende ruimtes. Deze zijn ook buitengewoon mooi om naar te kijken. Stalen binnendeuren zorgen voor een verbluffend interieur, lichtinval en elegante interieurindelingen. Ons flexibel ontwerp op maat maakt ze perfect voor elke ruimte. Steel Master levert uitsluitend maatwerk af: dit wil zeggen stalen binnendeuren op maat van uw ruimte. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden.

Enkele realisaties
Ambachtelijk vakwerk

Graag geven we uw woning of onderneming een opwaardering met prachtige stalen binnendeuren als eye-catcher. Buitengewoon vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier te West-Vlaanderen geproduceerd en samengesteld.

Bij Steel Master streven wij als man en vrouw naar het brengen van kwaliteit in uw huis. Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar. Justine steekt het glas in de stalen binnendeuren en gaat mee om te plaatsen. Daarnaast is een goede service en duidelijke communicatie naar onze klanten prioriteit.

Steel Master ontwerpt en produceert uw stalen binnendeuren met glas. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij een oplossing voor elk probleem. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw project waar te maken.

Neem contact op


Stalen binnendeuren
INTERESSE?

Ziet u zelf voor ogen hoe uw stalen binnendeuren er moet uitzien, super! Wenst u het verschil te weten met steel look deuren? Of wenst u liever nog wat meer ideeën? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio. Aarzel dus niet om contact op te nemen en misschien kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om uw stalen binnendeuren te realiseren.


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeuren, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen binnendeuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets