Deuren Oostende

Vakmanschap en stijl voor jouw deuren te Oostende

Ben je op zoek naar de perfecte binnendeur om je woning een upgrade te geven? Of je nu je inkomhal wenst te vernieuwen of een mooie entree zoekt voor je woonkamer of keuken, bij Tanguy van Steel Master ben je aan het juiste adres. Tanguy combineert puur vakmanschap met hoogwaardige materialen om stalen deuren te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in je interieur.

  • Puur vakmanschap: Onze deuren worden met de hand gemaakt door de zaakvoerder Tanguy die aandacht heeft voor het kleinste detail. We geloven in kwaliteit boven kwantiteit, en dat zie je terug in elk stuk dat onze werkplaats verlaat.
  • Materiaalkeuze: Wij gebruiken alleen de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat onze deuren niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam. Dit in combinatie met onze technische expertise zorgt voor een winnende combinatie.
  • Uniek maatwerk: Geen huis in Oostende is hetzelfde en dat geldt ook voor onze deuren. We bieden maatwerkoplossingen aan die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Of je nu kiest voor een moderne, strakke deur of eerder zoekt naar een klassieke uitstraling, Tanguy maakt het mogelijk.
Ambacht en passie in elk detail

Onze passie ligt in het omtoveren van interieurs in adembenemende ruimtes met onze unieke stalen binnendeuren. Ze creëren een open gevoel en laten natuurlijk lichtinval toe, terwijl ze toch een duidelijke scheiding tussen ruimtes bieden. We streven ernaar om aan uw eisen te voldoen en uw woning, appartement, kantoor of winkel te Oostende te verfraaien met onze op maat gemaakte producten.

Wat u ook verkiest, we zijn er trots op dat we de perfecte oplossing voor uw interieur hebben. Voor deuren Oostende moet u bij Tanguy zijn!

Bent u klaar om uw woning in Oostende te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Bezoek onze showroom voor inspiratie en laat Tanguy u helpen.

Neem contact op

Deuren Oostende
Interesse in onze stalen deuren Oostende?

Bij Steel Master begrijpen we dat elke ruimte uniek is en dat standaardoplossingen niet altijd voldoen. Neem zeker al eens een kijkje in onze realisaties.

Lees hieronder of op onze Google Business pagina enkele testimonials en laat u overtuigen voor uw deuren te Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen omzetten in realiteit. Tanguy en Justine contacteren u zo spoedig als mogelijk.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw zwarte stalen deuren, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur zwart van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets