Binnendeur staal en glas

Onze binnendeuren in staal met glas

Tanguy van Steel Master ontwerpt, last en plaatst binnendeuren in staal met glas van uitmuntende kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om tot een duurzame en kwaliteitsvolle constructie te komen. Vakmanschap waar we terecht trots op zijn.

Alles wat we doen is maatwerk. Alle glazen deuren worden in onze atelier geproduceerd en samengesteld, vooraleer ze geplaatst worden bij de klant. Wenst u een kwalitatieve binnendeur in staal en glas? Tanguy en Justine gaan voluit voor absolute eyecatchers die in elk interieur passen. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden.

Het is onze prioriteit om u als klant tevreden te stellen. Onze glazen deuren, met hun mooie smalle profielen, zijn buitengewoon mooi om naar te kijken. Onze binnendeuren in staal en glas zorgen dan ook voor extra lichtinval en sfeer in uw interieur. Interesse? Waar u ook voor kiest, Steel Master zorgt voor uw prachtige binnendeuren West-Vlaanderen. Bekijk hieronder enkele recente realisaties in ons portfolio.

ps: Heeft u al een kijkje genomen naar onze steel look deuren?
Binnendeur staal en glas
Interesse?

Tanguy en Justine gaan voluit voor absolute eyecatchers die in elk interieur passen. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden. Samen kunnen we uw droomproject realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer prijs info over onze binnendeuren in staal en glas. Stel gerust uw vraag via de contactpagina, en samen kijken we voor een oplossing op maat voor uw project!


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets