Stalen deuren Antwerpen

Stalen deuren regio Antwerpen voor uw interieur

Welkom bij Steel Master, jouw specialist voor het ontwerp, de productie en plaatsing van elegante stalen deuren! Bent u op zoek om uw woning een stijlvolle en moderne uitstraling te geven? Tanguy plaatst stalen deuren in de hele provincie Antwerpen: van Bornem en Mechelen tot in Mol en Turnhout. Onze deuren combineren elegantie met functionaliteit en zijn de perfecte aanvulling op elk interieur.

Welke zijn de unieke troeven van stalen deuren?


  • Sterk en duurzaam: Stalen deuren zijn zeer sterk, duurzaam en uitermate onderhoudsvriendelijk, bestand tegen de tand des tijds.
  • Elegant design: Het slanke ontwerp van de stalen profielen en het glas past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.
  • Veel lichtinval: Grote glazen panelen in de stalen deuren zorgen voor optimale lichtinval, waardoor uw interieur ruimer en lichter oogt.




Waarom kiezen voor Steel Master
  • Jarenlange expertise: Met jarenlange ervaring zijn we experts in stalen deuren. Dit biedt heel wat mogelijkheden naar ontwerp en productie toe.
  • Klanttevredenheid: Wij streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid door uitstekende service en kwaliteitsproducten.
  • Professionele plaatsing: Als lokaal Belgisch bedrijf gevestigd te Ooigem zijn we goed bekend met de regio Antwerpen en kunnen we snel en efficiĆ«nt plaatsen.
Inspiratie en advies

Heeft u nog twijfels of bezorgdheden over het juiste ontwerp? Bezoek onze showroom te Ooigem voor inspiratie en advies, enkel op afspraak. Tanguy staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stalen deur voor uw interieur te Antwerpen.

Bent u klaar om uw woning in Antwerpen helemaal te transformeren met een mooie stalen deur? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bezoek onze showroom voor inspiratie en laat Tanguy u helpen bij het kiezen van de perfecte stalen deur voor uw woning te Antwerpen.

Neem contact op





Stalen deuren Antwerpen




Interesse in een stalen deur regio Antwerpen?

Bij Steel Master zijn we trots op de vele projecten die we al hebben voltooid. Van stijlvolle lofts in de stad Antwerpen tot rustieke landelijke huizen, onze stalen deuren hebben al vele klanten blij gemaakt. Neem een kijkje op onze website om inspiratie op te doen en te zien hoe onze deuren jouw interieur een boost kunnen geven.

Tanguy combineert vakmanschap met design om uw interieur te verrijken. Kies voor de stijlvolle en duurzame oplossing van stalen deuren en ervaar het verschil! Tanguy staat voor je klaar om je te helpen voor uw stalen deuren te Antwerpen.


Contacteer me
Fijn werk en mooie afwerking
Duidelijke afspraken die gevolgd worden. Fijn werk en mooie afwerking. Niet te vergeten vermelden dat alles mooi wordt opgeruimd en de ramen gepoetst werden. Een aanrader.
Patrick Goorix
Tanguy en Justine vormen een topteam
Tanguy en Justine vormen het topteam binnen Steel Master! Communicatie, afwerking, persoonlijke begeleiding en eindresultaat zijn top! Wij zijn een erg tevreden klant! Zoek zeker niet verder voor kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding!
Francky Vuylsteke
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw zwarte stalen deuren, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur zwart van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens
Heel tevreden van het eindresultaat
We zijn heel tevreden van het eindresultaat! Prima communicatie en opvolging! Een aanrader!
Christophe Schuerens
Correcte afspraken en snelle levering
Correcte afspraken en snelle levering. Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal
Zeer ernstige en professionele firma. Alles conform de afspraken. Correcte levering en plaatsing. Een echte aanrader voor maatwerk in smeedijzermetaal.
Daniel Horevoets