Ijzeren wenteltrap

Een ijzeren wenteltrap als eyecatcher

Bij Steel Master bent u aan het juiste adres voor een unieke ijzeren wenteltrap op maat. Door zijn jarenlange ervaring is Tanguy van Steel Master dé specialist bij uitstek voor het ontwerpen en plaatsen van uw trap. Het gebruik van de meest kwalitatieve materialen en een onberispelijke afwerking zijn ons handelsmerk geworden. Graag helpen we u verder om uw droom werkelijkheid te laten worden.

Enkele realisaties
Laat ons uw droomtrap realiseren

Bij Steel Master streven wij dagelijks naar het brengen van topkwaliteit in uw huis of onderneming. Tanguy komt persoonlijk opmeten en last uw project in elkaar. De plaatsing van uw ijzeren wenteltrap wordt uitgevoerd op de afgesproken dag. Tijdens het hele proces is een uitstekende service voor ons van het grootste belang. Graag helpen we u dan ook verder om uw droomtrap werkelijkheid te laten worden.

Neem contact op


Enkele realisaties
Interesse in een ijzeren wenteltrap?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze trappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en leuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Mooie stalen deuren
Dank aan Steel Master voor de mooie deur, alsook vlotte communicatie en planning. Mooi werk T.
Frederick Van Holle
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens