Trapleuningen in metaal

Strak design met metalen trapleuningen

Een trapleuning hoeft niet enkel functioneel te zijn. Het mag natuurlijk ook wel betoverend mooi zijn om naar te kijken. Standaard metalen trapleuningen vind je bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen: unieke, hedendaagse trappen en trapleuningen op maat van uw ruimte voor een prachtig eindresultaat.

Maak een originele blikvanger in uw woning met een metalen trap. Combineer dit bijvoorbeeld met ingewerkte ledverlichting onder de trapleuning voor extra sfeer, om een statement te maken of om subtiel de aandacht te trekken. Of in combinatie met een bloktrap, draaitrap of zwevende trap wordt de trapleuning een echte eyecatcher in jouw interieur. En de realisaties hieronder geven ook aan dat voor meer licht en ruimte, een wit gelakte metalen trapleuning ook een optie is voor een tijdloze trap.

Enkele realisaties
MAATWERK

Uitmuntend en puur vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. We ontwerpen en vervaardigen onze trapleuningen met gevoel voor oogstrelend design en nauwkeurigheid. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier vervaardigd. Een perfecte opvolging en een ongekende service. Dat is wat we bij Steel Master voor elk project opnieuw garanderen aan onze klanten.

Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van uw metalen trapleuningen van A tot Z. Heb je een idee of ergens iets gezien, samen kunnen we dit realiseren. We ontwerpen, fabriceren én installeren uw trapleuning op maat in elke ruimte. We helpen je graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.

Neem contact op


Trapleuningen in metaal
Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze metalen trapleuningen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master via de contactpagina, en samen kijken we voor een trapleuning op maat voor uw project!


Contacteer me
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens