Design trap

Strakke design trappen in metaal

Een trap is meer dan zomaar een verbinding tussen twee verschillende woonlagen. Het mag ook buitengewoon mooi zijn om naar te kijken. Standaard trappen vindt u bij ons niet. Steel Master levert uitsluitend superieur maatwerk af: een design trap op maat van uw ruimte.

Met bijvoorbeeld een bloktrap, draaitrap of zwevende trap krijgt u een elegante blikvanger in uw interieur, met aandacht voor licht en design. Combineer dit bijvoorbeeld met ingewerkte ledverlichting voor extra sfeer en functionaliteit. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden in onze design trappen.

Enkele realisaties
Uitmuntend vakmanschap

Puur vakmanschap is hét kenmerk van Steel Master. We vervaardigen uw design trap met gevoel voor tijdloze elegantie en precisie. Alles is maatwerk en wordt in onze eigen atelier te West-Vlaanderen geproduceerd en samengesteld.

We ontwerpen, fabriceren én installeren uw design trap en trapleuning op maat. We garanderen u een uitstekende opvolging van elke stap in uw project. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past. Neem contact op met Steel Master om de mogelijkheden voor uw design trap te bekijken.

Neem contact op


Design trappen
Interesse?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info over onze design trappen. Stel gerust uw vraag aan Steel Master. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij u past.


Contacteer me
Correcte afspraken en snelle levering.
Het plaatsen zelf ging ook zeer vlot. Ik had een stalen trap en deuren nodig. Aangezien Steel Master de beide doet was ik snel geholpen! Een aanrader!
Thomas Michels
Zeer tevreden over onze stalen deur
Wij mochten na contactname vrijwel onmiddellijk langsgaan in de atelier om verschillende mogelijkheden te bespreken. Snelle opmeting en korte wachttijd voor plaatsing. Prachtig maatwerk en wij kunnen Steel Master alleen maar positief aanbevelen!
Mathias Lazou
Zeer mooi resultaat
Correcte afspraken. Stipte aanwezigheid. Zeer mooi resultaat. Kortom een aanrader voor uw stalen binnendeur, ballustrades en trapleuningen.
Aurore Vandenbogaerde
Snelle levering en plaatsing
Super service, correcte afspraken en snelle levering en plaatsing. Mega propere uitvoering, super kerel. Een echte aanrader!!!!
Dirk Bertels
De samenwerking verliep enorm vlot
We lieten onze houten binnendeur vervangen door een stalen deur van Steel Master. De samenwerking verliep enorm vlot (van opmeting tot plaatsing). We zijn enorm tevreden met onze nieuwe stalen deur en de service.
Ina Maertens